DoTerra

DoTERRA – De juiste energie in een flesje

Ik visualiseer altijd een hele grote houten kast voor mij. Een kast met duizenden lades. In elk laatje zit een energie die ik nodig kan hebben op een bepaald moment. Daarnaast zie ik alles in de natuur als een vertaler van de energieën in die laatjes.

Denk aan de geur van vers gemaaid gras of van een pas geboren baby. Of denk aan de geluiden van vogels of het ruisen van de zee. Je kunt ook denken aan edelstenen die veel energie uitstralen. Elke energie kan op een bepaald moment en je leven van grote waarde zijn. Je hoeft er alleen maar bewust naar te zoeken en het “te drinken”.

Op deze manier denk ik ook aan essentiële oliën. Ik zie ze als vertalingen van de energie die wij op een bepaald moment nodig hebben. Bijvoorbeeld om je mentaal sterker te voelen of lichamelijk meer weerstand te hebben.

Je kunt jezelf op allerlei manieren ondersteunen met oliën en zo de energie uit de lades gebruiken voor jouw welzijn. Dit is de reden dat ik met DoTERRA in zee ben gegaan. Omdat dit een hele eenvoudige manier is om positieve energie toe te voegen aan je leven. Als je zelf goed bent in energie aanvoelen dan voel je de kracht en de puurheid van deze oliën sterk stralen.

Ik zal de oliën die je kunt gebruiken om jezelf te koesteren zoveel mogelijk met je delen. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!