Al van jongs af aan heb ik veel met energie. Alle energieën om mij heen probeer ik te lezen, te begrijpen en toe te passen.

Ik zie het universum dan ook als een grote houten kast vol met laden waaruit we elke energie kunnen halen die we op dat moment nodig hebben. En ik zie alles in de natuur als een vertaler van wat er in deze laden zit.

Het werken met energie is een hobby voor me. Je kunt het misschien zelfs een roeping noemen. Ik kan me namelijk een leven zonder werken mer energie niet voorstellen. Uit deze hobby of roeping zijn mijn beide sites geboren. Deze site en www.schaduwenenbuien.nl. Zodat ik zoveel mogelijk van mijn roeping delen kan.

Maar ook omdat ik de wens heb om tot mijn dood met energie te blijven werken, Ik kan me voorstellen dat ik als oude dame in mijn stoel nog steeds healings geef. Dit moet makkelijk te doen zijn en dat is dus ook mijn wens. Dus deze beide sites zijn zeker een opbouw van een netwerk van mensen die ik kan helpen met mijn healings. Iets waarvan ik als ik oud ben nog steeds plezier en vreugde wil beleven!