DoTERRA – Fluisteren met geuren.

Iedereen die mij kent uit mijn tijd als Fluisteraar voor (gehandicapte) kinderen, weet dat ik hou van spelen met geuren. Geuren hebben een grote impact op onze gemoedstoestand. Essentiële Olie is daarom een perfect middel om onszelf en onze kinderen te helpen om sterk en krachtig in onze schoenen te staan!

Ik ben superfan van DoTERRA. Dit omdat zij naast de zuivere oliën ook blends hebben samengesteld waarmee je kinderen kan helpen op meerdere gebieden in het even. Er zijn verschillende manieren om de oliën te gebruiken. Denk daarbij aan verdund druppeltje op je pols tot aan wat druppels op je kussen, in je bad of in je thee. Hoe moeilijk kan het zijn?

De Oliën van DoTERRA zijn heel puur. Ben je goed in energie voelen? Neem dan eens een olie van DoTerra in je ene hand en een goedkoper merk in je andere hand. Voel het verschil en je bent overtuigd!

In meerdere blogs zal ik terugkomen op het gebruik van Etherische oliën, en ik zal ook vaak uitleg geven over het gebruik er van. Wil je het eens uitproberen? Bestel dan via de link die ik je geef de juiste blend.

Ook gebruik ik de Essentiële Oliën als ondersteuning bij mijn Healings. Gebleken is dat het gebruik van een Essentiële Olie meer kracht geeft aan een healing. Je bevestigd als het ware met een geur de healing. Dus zeker het proberen waard!

Meer weten over deze Kids kit of bestellen? Klik hier.

Heb je zelf een praktijk en/of wil je zakelijk met DoTerra aan de slag? DoTerra heeft een mooi verdienmodel. Mail of app me voor meer informatie. Ik help je graag!